DDAANN designed a summer house in a field located in central Bohemia, Czech Republic, as a holiday house for a family with three generations. The house comprises a series of smaller connected volumes built around the central gathering point of the home. The common area features a living room with a fireplace, a kitchen, and a dining room with sliding glass doors that connect to the surrounding garden.

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

Each generation, which includes the grandparents plus a couple and their two boys, has their own space with desired privacy. The grandparents have a “house” of their own with a living room, bedroom, and bathroom, while the parents have a bedroom, bathroom, and study, which act as a guest room when needed. The boys get their own space on the second floor where they share back to back beds and views overlooking the green surroundings.

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

The house also has a shed with a workshop and a covered parking spot that are next to the entrance.

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

Light panels of plywood cover surfaces and built-in furniture resulting in a clean, minimalist aesthetic.

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

https://design-milk.com/

Photos by Jakub Skokan and Martin Tůma / BoysPlayNice.



Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here